Bilimsel yayın tarama birimi hakkında akademik personel ve yüksek lisans öğrencilerine duyuru

Kütüphanemiz içerisinde kablosuz internet erişimi olanağı sağlanmıştır. Bu sayede, kütüphanemiz kullanıcıları, kütüphanemiz içerisinde kendi diz üstü yada cep bilgisayarları (wireless destekli) ile rahatlıkla internet erişiminden yararlanabileceklerdir. Kütüphane içinde wireless bağlantıyı amacı doğrultusunda kullanımı zorunludur. Bu hizmet kesinlikle P2P ve Sohbet amaçlı kullanılmamalıdır. Ayrıca kendilerine ait diz üstü yada kişisel bilgisayarları olmayan Akademik personel ve yüksek lisans öğrencilerinin, bilimsel yayın gereksinimlerini karşılama amaçlı olarak literatür taramasına yönelik birim oluşturulmuştur. Merkez Kütüphanesi 1. katta bulunan bu birimden yararlanmak için ödünç verme birimine başvurulmalıdır.Söz konusu literatür tarama biriminde sadece kütüphanemizin abonesi olduğu ONLINE VERİTABANLARI kulanılabilmektedir. Bilgisayarların dolu olması durumunda randevu verilecektir.